top of page

Anne-Marthe

Hoezo beginnen aan een traject bij Thijmen? Sporten deed ik altijd al en ik vond het ook altijd leuk om te doen. Keurig twee tot drie keer in de week naar de sportschool maar eigenlijk geen idee hebben wat je doet. Haha herken je het? Ik had dat in ieder geval wel. Ik merkte dat ik niet echt vooruit kwam en ik graag eens meer uitleg wilde over juiste trainingen, houdingen en voeding. 

Thijmen kende ik al en omdat ik het toch best wel een stap vond om te gaan ondernemen vond ik het fijn om bij hem aan te kloppen. Samen met Thijmen heb ik gekeken naar wat ik graag wilde bereiken en hoe we dit aan gingen pakken. Eigenlijk was dit gewoon de knop om en je leefstijl veranderen. Ik leerde hoe ik de voedingsstoffen in mijn maaltijden moest toevoegen of minderen. (Lees een beetje erg gefocust zijn op voedsel met veel eiwitten ;) ) 

Dit leerde ik door mijn eten bij te gaan houden in MyFitnessPal. Eigenlijk zat ik na een aantal weken al helemaal in mijn ritme en hoefde ik er geen moeite voor te doen. Zodra je een patroon hebt, weet je wat je eet en kan eten. 

Door te trainen bij Thijmen ben ik het sporten nog leuker gaan vinden. Ik had twee verschillende krachttrainingen waarbij ik er steeds 1 per week bij Thijmen deed en 1 zelf in de sportschool. Mij werd aangeleerd welke houding je het beste aan kan nemen, hoe spieropbouw werkt en hoe je de gewichten die je tilt het beste kunt ophogen in je trainingsplan. Het resultaat wat ik behaald heb is dat ik een paar kilo lichter ben, ook altijd leuk ;) , weet hoe ik mijn voeding aan pas op mijn training en levenstijl en een betere conditie gekregen heb. Ik voel me fit en zit lekker in mijn vel. Hoe leuk is het als je op vakantie fluitend een flinke hike maakt en geen enkel last hebt van spierpijn achteraf? Super blij met hoe Thijmen mij hierin gecoacht heeft en altijd klaar stond voor vragen. Twijfel je nog? Ik zeg doen!

bottom of page