top of page

Annelies

82689fd5-55f0-45e1-b578-c919c50d150d.JPG

Toen thijmen mij vroeg of ik een succes verhaal wilde schrijven om anderen te inspireren, moest ik even nadenken. 'Moet ik dat wel doen? Wat willen anderen horen en wat is een succes verhaal?' Maar is een succes verhaal perfect? Heeft een succes verhaal een bepaalde standaard? Voor mij niet.

 

Ruim een jaar heb ik gesport bij thijmen. Ik heb veel, heel veel geleerd over voeding, beweging en nog veel meer. Maar het aller belangrijkste wat ik geleerd en gevonden heb, mede door Thijmen, is de kracht in mijzelf.

 

Dit is geen succes verhaal over de kilo's die vanaf vliegen of een verhaal dat vertelt over een super goede conditie die ik heb verkregen. Het gaat meer over kracht, super kracht. Een innerlijke kracht, die ik niet kende. De kilo's, centimeters, een dik buikje of bibs is niet meer belangrijk voor mij. 

 

Hoe je je voelt. Dat is het belangrijkste.

 

Je goed voelen is voor iedereen anders. En natuurlijk is sporten is super goed voor je. Maar nu is voor mij de tijd gekomen dat ik me meer ga richten op de spanning die nog in mijn lichaam zit. En die op een rustige manier met rustige beweging eruit laat vloeien. Dat heeft tijd nodig en energie. Maar omdat ik mijn lijf heb leren accepteren, kan ik dit nu doen. Natuurlijk zal het met vallen en opstaan gaan. Als we uiteindelijk maar weer opstaan! Dat is belangrijk. 

 

Lees je dit en denk je misschien: wat heeft het voor nut gehad? Nou, het heeft mijn ogen geopend en mede met hulp van de psycholoog, osteopaat en Thijmen ben ik gekomen waar ik nu sta. 

 

Thijmen bedankt voor alles!

bottom of page