top of page

Bertine

Bertine.JPG

Gewoon op zaterdag heerlijk dat frietje met die frikandel speciaal eten en toch afvallen? Onvoorstelbaar maar bij het AYCE traject van Thijmen kan het! En dat niet alleen, ook je conditie opbouwen, je fit voelen en zelfs twee keer per week trainen, ondanks dat sporten eigenlijk niets voor mij is/was en ik naar mijn idee daar helemaal geen tijd voor had… 

Toen ik voor het eerst bij Thijmen kwam gaf hij aan dat je het zelf moest doen. Er zelf volledig achter moest staan en er wel even goed over na moest denken voordat je er aan zou beginnen, juist doordat hij dat zei wist ik direct dat ik zo snel mogelijk met het traject wilde beginnen, en met succes! De 10kg afvallen binnen deze 16 weken is gelukt en dat niet alleen…. 

Het trainen was heerlijk, gewoon gezellig zelfs. Thijmen zorgde dat we met elkaar op een leuke en motiverende manier twee keer per week onze trainingen doorwandelde, of rende;) Doordat we goede voedingtips kregen, we vaak wekelijks het eetpatroon bespraken was het helemaal niet moeilijk om het eetpatroon aan te passen en niet tijdelijk, het is zelfs nu het traject gestopt is eigenlijk vanzelfsprekend om over je voeding na te denken. En lekker eten? Dat kan en doe ik nog steeds!

Omdat we met z’n allen hetzelfde doel hadden tijdens het AYCE traject merkte je onderling dat iedereen elkaar motiveerde, doordat we tweewekelijks bij elkaar waren werd er ook overlegd en werden ervaringen uitgewisseld. Erg leuk en leerzaam en ook dit maakte het gemakkelijker om het doel te bereiken.

Het leukste is dat ondanks dat ik echt een hekel aan sporten had, het nu heerlijk vond om te sporten. Dat ik toch ‘’lekkers’’ kan blijven eten en ben afgevallen en dat je uiteindelijk ongemerkt anders naar eten en naar de inhoud van eten gaat kijken. Een leerzaam en erg leuk traject met goede begeleiding, het AYCE traject zou ik iedereen aanbevelen die iets aan zijn/haar levensstijl wil doen en dat hoeft niet eens perse af te vallen te zijn, echter als je dat juist wil, twijfel niet meer, neem contact op met Thijmen en ga er voor! Je word er gelukkig van!

bottom of page