top of page

Christine

WhatsApp Image 2021-02-22 at 07.35.26.jp

Herken je dat? Dat je alleen de trap al op loopt en boven helemaal uitgeput bent. Ik hoop het niet, maar mocht het wel zo zijn, is het wellicht voor jou ook een reden om met je conditie aan de slag te gaan. Je mag best weten, dat ik het lastig vind om in mezelf te investeren. En eerlijk? Het is ook het eerste wat erbij inschiet bij een volle agenda. 

Als je mij zou kennen, zou je weten dat ik alles kan eten wat los en vast zit. Het All You Can Eat-traject klonk mij aantrekkelijk in de oren. Je begrijpt nu vast wel waarom. ;-)

Naast conditioneel, had ik ook de doelstelling om een gezonde levensstijl te creëren. Dat is gelukt, zonder dat ik de hele week op komkommers en water leef. Ik kies nu namelijk bewust wat én wanneer ik iets eet. Door overdag 'licht' te eten, kan ik in de avond uitgebreid genieten van lekkere borrelplank met een rood wijntje. Zelfs het restaurant met de gouden bogen past weleens in mijn calorieën schema. 

Het lijkt een heel geregel, maar het gaat op een gegeven moment vanzelf. Het zit namelijk tussen je oren. Begin van het traject zat er nog wel meer tussen mijn oren, zoals geen 'nee' durven te zeggen als iemand trakteert of door blijven eten, terwijl je het niet bijzonder lekker vindt. Nu eet ik het niet uit gewoonte, maar omdat ik er oprecht van geniet.

Dankzij de coaching van Thijmen, heb ik mijn doelen behaald. Goed om te weten, hij gaat er niet voor zorgen dat je mindset veranderd. Dat moet jezelf doen. Thijmen is alleen een hele goede stok achter de deur. 

Ik ben zeven kilo lichter en een ervaring voor het leven rijker. Wanneer ga jij van start? Het is zeker een aanrader! 

bottom of page