top of page

Corrie

IMG_9028.jpg

Tijdens mijn zwangerschap had ik best wat lichamelijke klachten waardoor ik aan het einde van die periode uitkeek naar een fitter lichaam zodat ik weer de dingen kon doen die ik graag wilde doen. Met name de bekkenklachten beperkten mij in mijn mobiliseren. Al tijdens mijn zwangerschap heb ik mij georiënteerd op welke manier ik hier na de geboorte van mijn dochter aan wilde werken. 

Omdat ik specifiek zocht naar het oplossen van bekkenklachten in combinatie met het fitter/sterker worden, kwam ik bij ThijmenPT terecht. 

Van Joost heb ik de afgelopen maanden hele fijne en, ook niet onbelangrijk, gezellige begeleiding gehad. Door goed mee te denken over wat in de verschillende fasen tijdens de afgelopen maanden belangrijk voor mij was, in overleg grenzen te verleggen en ruimte te laten voor eigen inbreng, was het met recht persoonlijke begeleiding.

Omdat het voor mij op dit moment qua tijd niet haalbaar is om vaak te komen trainen, kwam ik één keer in de week. Ik was vooraf erg benieuwd hoe snel ik resultaat zou zien van de training, hierin ben ik verrast! Ik voel mij veel fitter, ben sterker geworden en heb helemaal geen last meer van bekkenklachten. Zo fijn! Nogmaals bedankt!

bottom of page