top of page

Ellen

ellen suc6 verhaal foto.jpg

Toch de knoop eindelijk doorgehakt. Na veel twijfelen toch Thijmen een berichtje gestuurd en ik mocht een keer langskomen en dan zou hij me precies uitleggen wat het AYCE-traject inhield, na een gezellig gesprek had ik het voor mezelf al besloten: ik ga ervoor! Ook al moest ik het helemaal zelf doen, de knop was om!

 

Thijmen wist wat ik nodig had, een flinke stok achter de deur en iemand die mij een beetje achter de vodden aan zat. De trainingen waren vooral in het begin heel intensief, hoe vaker ik ging hoe leuker ik het vond en des te meer plezier erin kwam. Na een aantal weken kwam er al goed resultaat wat me uitdaagde voor veel meer.

 

De kennis die Thijmen met ons deelde in het traject heb ik persoonlijk erg veel aan gehad, dit pakt niemand meer van ons af! 

De resultaten mogen er zijn, in 16 weken ben ik ruim 13 kg kwijtgeraakt. 

 

Een nieuwe leefstijl is niet zomaar een knopje om en je bent er, het kost tijd heel veel tijd en energie maar het is het allemaal zo waard!

Door de motivatie van Thijmen ben ik al ver gekomen, ik ben er nog niet maar zonder zijn hulp zou het me zelf niet gelukt zijn!

 

Thijmen, bedankt!

bottom of page