top of page

Gea

WhatsApp Image 2021-07-05 at 21.09.35.jpeg

Twee jaar geleden:

Twee jaar geleden ben ik begonnen om te gaan afvallen. Ik vond mijn gewicht aan de hoge kant, ik vond mezelf namelijk te zwaar en ik werd onzeker over mijn uiterlijk. 

In september ben ik gestart bij een voedingcoach bij Herbarlife. Hierin kreeg ik advies hoe ik mijn eetpatroon kon gaan veranderen en kreeg een stukje bewustzijn over gezonde voeding. Ook kreeg ik als tip om te gaan sporten. Ik ging dan ook eerst naar de sportschool. Alleen had ik te weinig motivatie, waardoor ik dit alweer snel stop zette. 

 

Ondertussen is in deze periode mijn vriendin begonnen met sporten bij Thijmen. Ze vertelde enthousiast over zijn werk en over het sporten. 

Bij mij begon het toen te prikkelen om eventueel ook deze stap te gaan zetten. Alleen ik schoof het nog even van mij af. Ik had dan bijv. er nog geen tijd voor en ik had nog weinig motivatie.

Aan het einde van haar traject vroeg ze aan mij of ik met haar mee wilde gaan sporten bij Thijmen. Toen heb ik de stap gezet en ben ik vorig jaar augustus begonnen met sporten bij Thijmen. 

 

Wat heb ik geleerd?

Ik ben tot nu toe blij dat ik deze stap heb gezet. 

Ik heb in dit afgelopen jaar veel geleerd van Thijmen. Stukje bewustwording over je goede lichaamshouding, maar ook de juiste balans te vinden in mijn voedingspatroon ‘eet ik voldoende en niet te weinig’. Ik had vooral dat ik te weinig at en niet teveel wilde eten, omdat ik bang was om weer aan te komen. Hierin hielp hij mij door mee te kijken naar mijn voedingspatroon en mijn caloriedoel aan te passen, wat zorgde voor houvast.

 

Ook geniet ik ontzettend van het sporten. De enthousiasme die Thijmen heeft in dit vak, hoe hij ons helpt zowel fysiek als mentaal. 

Hij stemt op je af wat je nodig heb en hij gaat ervoor om samen naar je doelen te kijken en te behalen.

 

Thijmen heeft mij de afgelopen tijd goed geholpen om mijn doel te bereiken. Zelf ben ik iemand die de lat nog wel eens hoog heb liggen in het geen wat ik wil bereiken. Ik ben niet snel tevreden, wat het nog wel eens lastig maakt voor mezelf. 

Ik kreeg dan mooie tips van  Thijmen om hiermee om te gaan, zoals maak foto’s van jezelf,  kijk hiernaar dan zie je resultaat en kijk niet naar de getallen op de weegschaal. 

 

Het resultaat:

In de afgelopen twee jaar ben ik 20 KG afgevallen. Hierdoor ben ik ook veel centimeters in mijn omvang kwijtgeraakt, Ik ben hier super blij mee. 

Voor dit jaar heb ik het doel staan om nog 10 kg.  af te vallen. Hier streef ik zelf naar. Ik heb dan een mooi streefgewicht behaald en zit ik weer in het groene gedeelte van mijn BMI. 

bottom of page