top of page

Gerdiene

Zo, 16 weken sporten bij ThijmenPt zit erop. Dat is erg snel gegaan. Ik keek van de zomer nog in de spiegel en dacht: Dit wil ik niet meer. En zo vaak keek ik niet in de spiegel, vond het verschrikkelijk. Zwangerschapskilo’s er nog steeds niet af, en voor de zwangerschap ook al niet zo mager. Maar ja, dat lekkere eten. Was toch al dik, wat maakt het uit. Nou heel veel, ik wilde ervan af…. Ineens. Klaar was ik ermee. Mijn vriendin heeft bij Thijmen gesport en had erg goede resultaten… Aangemeld... en kon op gesprek komen, waarschijnlijk paste het AYCE-traject goed bij me en dat begon in september. 

 

Het gesprek was erg fijn, wel moest ik heel duidelijk vertellen waarom ik dit per se wilde. Ik moest het echt voor mezelf willen en niet omdat anderen dat nodig vonden. Nou ik wist het zeker.  De trainingen die volgden waren ontzettend leuk en intensief. Heerlijk om je hoofd leeg te maken na een dag werken. Zowel binnen en buiten sporten vond ik fijn. Ondertussen moest ik een app bijhouden met wat ik at en bewust worden van het eten… andere producten vinden die ik ook lekker vind maar wat gezonder is. En een frietje kan prima, wel de rest van de dag hier rekening mee houden maar dat is niet erg. De kilo’s vlogen er af! Dit had ik nog nooit meegemaakt, en best wel eens wat geprobeerd hoor. Hier wil ik mee doorgaan… en dat ga ik doen ook. Nu 7.4 kilo kwijt…. 

 

16 weken zijn voorbij, maar ik ga verder met sporten en gezonder eten. Wat is dit fijn. Als ik vragen heb kan ik nog steeds bij Thijmen terecht. Er moeten nog wat kilo’s af en ik wil me nog wat fitter voelen. Maar als ik nu een sprintje trek heb ik daar totaal geen last van en zal je mij niet meer hard horen hijgen... heel bijzonder toen ik dat voor het eerst merkte. Maar hoe fijn…… 

 

En die spiegel?? Ik heb een passpiegel gekocht. Die had ik nog niet. En ik kijk er best vaak in. 

bottom of page