top of page

Gezina

Gezina.JPG

Al langere tijd liep ik met de gedachten om te gaan sporten onder begeleiding. Maar waar vind je goede begeleiding? In het verleden heb ik vele jaren mijn ‘eigen rondes’ gedaan in de plaatselijke sportschool. Maar helaas leverde dat ook regelmatig pijnklachten op in plaats van een fit lijf, dus dat was niet de manier voor mij. Hoewel ik graag fit wilde zijn en mijn best deed, bereikte ik niet wat ik wilde. Ik wilde graag fit zijn en me zonder pijn kunnen bewegen.

 

Een aantal jaren geleden heb ik een hernia gehad en ook mijn bekkenklachten na mijn zwangerschappen waren niet over, waardoor ik dagelijks pijn en ongemak voel. Via instagram kwam ThijmenPT steeds vaker in mijn tijdlijn met filmpjes en positieve verhalen. Maar Opheusden is vanuit de Alblasserwaard niet om te hoek. Uiteindelijk heb ik besloten om toch een intake bij ThijmenPT te plannen en te kijken of de afstand mee- of tegen zou vallen. Na de intake was ik om. Thijmen is iemand die zich goed kan verplaatsen en begrip toont. Ik merkte dat hij wist waarover hij sprak en dat hij gepassioneerd is in wat hij doet. Hij wist me al snel te overtuigen van zijn ‘bekkentraject’ waarbij het gehele lichaam getraind wordt. Het bekkentraject is gericht op het algemeen sterker worden voor je lichaam waardoor je sterkere spieren je zwakke plekken dus wat kunnen ontzien. De ritjes heen en weer vanuit de Alblasserwaard naar de Neder-Betuwe nam ik voor lief. 

 

Vandaag heb ik mijn laatste training. Na zes maanden elke week (1x p/w) trainen onder begeleiding van Thijmen kan ik zeggen dat het een goede investering in mezelf was. Mijn pijnklachten waren zeker niet gelijk verdwenen, wat ik wel had gehoopt na alle positieve verhalen. Maar ik hield vol en werd steeds sterker. Inmiddels kan ik zeggen dat de pijn aanzienlijk minder is geworden en ook niet meer elke dag aanwezig is. Ik heb tijdens de trainingen geleerd hoe ik de verschillende oefeningen op een goede manier kan uitvoeren zonder mijn (onder)rug te belasten. Dat had ik nodig, iemand die me op de juiste manier aanwijzingen gaf en me stimuleerde! Mocht je ook soortgelijke pijnklachten hebben…? Plan dan gewoon een intake bij Thijmen!

bottom of page