top of page

Hannah & Jenneke

3213e235-ef36-47dd-b5a2-6ae5dd49ccc8.jpg

De 2 zussen uit Dordrecht

Jenneke: Na 3 zwangerschappen met weinig klachten, kreeg ik na de laatste bevalling last van bekkenklachten. Ik heb dit lang genegeerd tot een moment dat ik op de dag bijna niet meer kon lopen van de pijn. Na  2 maanden fysio zonder resultaat heb ik ThijmenPT een bericht gestuurd. 

Na een intakegesprek zijn we aan de gang gegaan met het Bekkentraject, wat vooral bestaat uit krachtoefeningen zodat alle spieren sterker gemaakt worden. Wat vooral het verschil was is dat er dmv persoonlijke aandacht en begeleiding gekeken word naar welke spiergroepen aandacht nodig hadden. En je al heel snel resultaat boekte en je jezelf per week sterker begon te voelen. 

Al heel snel merkte ik verbetering en kon ik bijv. weer normaal soepel en pijnvrij mijn bed uitstappen als ik wakker werd ipv als een stijve plank met veel pijn. Na het traject van 5 maanden heb ik veel geleerd en bereikt. Met name heb ik geleerd dat een stuk zelfzorg belangrijk is en dat de juiste technieken nodig zijn om je spieren sterker te kunnen maken. 

Thijmen heeft een grote bijdrage geleverd aan mijn gezondheid en heeft me in laten zien dat investeren in je gezondheid het waard is!  Na dit traject kan ik met een overdracht van Thijmen, zelf verder met trainen dichterbij huis in de sportschool. 

Hannah: Al een tijd liep ik met onderrugklachten rond, totdat ik hoorde dat Jenneke zich wilde gaan aanmelden bij ThijmenPT. Zij vroeg mij om dit dan samen te gaan doen, wat mij een goed idee leek. De pijn in mijn onderrug trok door naar mijn benen, en voelde mij hierdoor erg moe. Hiervoor liep ik al bij de fysio, maar dit had niet echt resultaat. Zodoende zijn Jenneke en ik gestart met het Bekkentraject bij Thijmen. 

Na een maand merkte ik al resultaat. Ik kon weer fatsoenlijk lopen en zitten zonder pijn te hebben. In mijn werk merkte ik dit ook goed. Door vooral de spiergroepen te trainen rond mijn bekken, met daarnaast de rest van de spiergroepen van het lichaam, is mijn lichaam zeker sterker geworden. Naast het fysieke trainen, staat bij Thijmen persoonlijke aandacht centraal. Elke week als wij kwamen, vroeg Thijmen hoe het ging met mij persoonlijk en of het stresslevel hoog was. Dit is bij mij van grote invloed, door mijn baan in het ziekenhuis en daarbij nog studeer. Ik heb geleerd om toch af en toe rust te nemen, hoe lastig dat ook is.

Door alles wat ik geleerd heb, kan ik nu verder in de sportschool dichter bij huis om de spieren nog sterker te kunnen maken. 

Loop jij ook met bekkenklachten? Dan raden wij zeker ThijmenPT aan, om je hierbij verder te helpen!

bottom of page