top of page

Henrike

Henrike.jpeg

Na mijn traject personal training bij Thijmen, vroeg hij mij om een succesverhaal te schrijven. Ja, dat wilde ik wel, maar hoe ga je zo iets schrijven?

Sporten vond ik altijd wel leuk, maar ik heb nooit het gevoel gehad dat ik echt lekker effectief bezig was. Na lang twijfelen ben ik toen toch een traject gaan volgen bij ThijmenPT. In eerste instantie had ik het doel om af te vallen maar toen ik eenmaal bij Thijmen bezig was werd dit minder. Ik wilde wel afvallen, uiteraard, dat wil bijna iedereen maar tijdens het traject ben ik gaan inzien dat het niet alleen om het afvallen gaat maar voor het grote deel hoe je jezelf voelt. Want wat zeggen die cijfertjes nou eigenlijk als jij lekker in vel zit?! 
Tijdens het traject ben ik heel veel plezier gaan krijgen in het sporten en ging ik de uitdaging er in zien dankzij de fijne en goede begeleiding van Thijmen. 

Nu ben ik klaar met het traject, 6 kg afgevallen, en veel ervaringen rijker! Zo heb ik geleerd om heel bewust om te gaan met voeding en dat je jezelf niet hoeft te straffen door helemaal niks te eten. Ik heb geleerd dat het belangrijk is wat je en wanneer je eet. En dat het vooral gaat om hoe je je voelt. Het sporten doet daar zeker goed aan!

bottom of page