top of page

Janneke

Schermafbeelding-2018-03-12-om-11.12.24-
IMG_8294-2.jpg

Na een intensief traject van afvallen en trainen, waar ik al wel eens eerder over geschreven heb, kwam het moment dat ik op gewicht wilde blijven. Logisch wel. Maar moeilijk leek het me. En toch valt dat alles mee. Doordat ik kennis heb van voeding kan ik sneller terug pakken. En doordat ik zo blij was met het resultaat van -15 kilo wilde ik echt niet meer terug naar waar ik vandaan kwam. Dus nu na een weekend lekker, maar ongezond en teveel eten pak ik mezelf een paar dagen streng aan en dan blijft het zoals het is. Ook doordat meer (kan) bewegen blijft het zoals het is. En dat is tof! Dat je de kennis je hele leven mee kan nemen. Want ik weet echt wel als ik aan kom waar het vandaan komt!

Nu is het leuk dat ik lekker in mijn vel zit en kleren aan kan die bij me vind passen. Ik denk toch dat ik het meest mooie aan het trainen bij ThijmenPT vind, dat ik pijnvrij ben en dat mijn uithoudingsvermogen echt drastisch is veranderd. Ik ben een blije vrouw die achter de kinderen aan kan rennen en een flink stuk fietsen kan zonder pijn en zonder de tong op de knieën.

 

Trainen doe ik sowieso 1 keer per week bij ThijmenPT en thuis besteed ik er ook aandacht aan door te wandelen en te fietsen. Ik ben aan het herstellen van een burn-out en ook daarin merk ik dat het goed voor me is om te trainen en te bewegen.

Op elk moment moet ik bekijken hoeveel energie ik heb maar het werkt echt in mijn voordeel. Ik hoop in de toekomst weer 2 tot 3 keer onder de vleugels van ThijmenPT aan de gang te gaan. Het is een fijn uur om aan mezelf te werken!

bottom of page