top of page

Jannie

PHOTO-2020-05-28-15-02-52_edited.jpg
PHOTO-2020-05-28-15-02-53_edited.jpg

In januari 2020 kwam ik bij Thijmen.
“ Ik kan niet veel eten hoor, ik kom zo aan” dat is het eerste wat ik tegen hem zei.
En daar geloofde ik ook echt in. Want dat is wat ik altijd meegemaakt heb als ik weer eens een poging deed tot afvallen.
Mijn hele leven struggle ik met mijn gewicht. Vanaf pubertijd van alles geprobeerd aan diëten. Van uithongeren tot shakes enz. Ik ben zeker kilo’s kwijt geraakt maar ik had nooit het gevoel dat ik het onder controle had, en zodra een dieet klaar was viel ik weer in mijn oude patroon. Tijdens de kraamweek was mijn vriendin aan het kramen bij ons. Zij was veel afgevallen en ik vroeg haar hoe ze dat toch deed. En toen kwamen we bij Thijmen terecht. Het liet me niet los en ik ben na die tijd op internet gaan kijken en ben zo in contact gekomen met Thijmen.
En in januari zijn we van start gegaan. We hebben samen hard gebuffeld. 
Er moesten heel veel verkeerde patronen uit mijn hoofd. (En zo nu en dan merk ik dat ik weer houvast probeer te krijgen aan zo’n verkeerd patroon, maar je leert ze herkennen en er aan te werken)Ik heb geleerd dat gewicht maar een getal is. Je moet anders gaan denken. Een doel ( mijn doel was 20 kg afvallen)voor ogen hebben. En dan niet verwachten dat je dat ik 2 maanden bereikt hebt. Het gaat met ups en downs en probeer dat te accepteren. Want zo gaan dingen in het leven. Ik heb met behulp van Thijmen al 50% van mijn doel behaald. Zijn positieve energie en coaching hebben heel erg geholpen. Het is heel fijn om iemand achter de hand te hebben die je in de gaten houd. Die je een duwtje in je rug geeft, die je zegt dat je zo door moet gaan, maar die je ook tips geeft en een oppepper als je er even van baalt. 


Maar het belangrijkste is: Ik doe het voor mezelf! Niet omdat andere het willen, maar omdat ik het zelf wil. En ik heb gemerkt dat ik het ook kan ! Ik heb voor het eerst in mijn hele leven een succes ervaring met afvallen. Hoe komt dat? Ik heb er controle over. En ik weet wat ik doe!

 

Thanks Thijmen 🖐🏻

bottom of page