top of page

Anoniem

"Na bij de dokter te zijn geweest voor een generieke checkup was ik erg geschrokken van wat ik op de weegschaal zag. Ik had mijzelf in de corona jaren niet tot nauwelijks gewogen en dacht dat ik gewoon aan het schommelen was rond mijn normale gewicht maar niks was minder waar! Dit was de druppel die de emmer liet overlopen, ik moest weer beginnen aan sport! PT leek mij de beste oplossing aangezien het een stok achter de deur is i.p.v. dat je "even" de sportschool skipt; "Want dat komt morgen wel!".

 

Na besloten te hebben PT te willen starten ben ik via google gaan zoeken naar PT bij mij in de buurt, hierbij kwam ik uit bij Thijmen en zag ik na alle successverhalen ook nog dat er een 5 maanden AYCE afval traject te volgen was. Hierna heb ik direct het formulier ingevuld en binnen een dag kreeg ik een belletje van Thijmen wanneer het sporten voor mij uit zou komen. 

 

Met een kleine groep zijn wij toen begonnen aa het AYCE traject. Hierbij werd ons gevraagd door onze PT Karlo wat onze doelen waren, wat we verwachten te halen en hoe we het best op ons dieet kunnen letten. De verwachting was ongeveer een halve kilo per week te verliezen. Elke week kregen we een checkup hoe het met ons ging en heot het met ons dieet ging, daarbuiten konden we Karlo ook altijd bereiken voor vragen. Door alle hulp en expertise ging het bij mij als een razende en ben ik in de loop van dit 5 maanden traject zo'n 15KG afgevallen! Hierna ben ik blijven hangen voor 1 op 1 PT en ben ik nog zo'n 5kg kwijtgeraakt. In dit traject werd ik ook klaargestoomd om ook naar de sportschool te gaan.

 

Door de expertise van ThijmenPT heb ik plezier gekregen in het sporten, kennis opgedaan over mijn dieet, een heel stuk van mijn eet en sportgedrag aangepast en voel ik mij vooral weer fijn in mijn eigen lichaam. Ik zou ThijmenPT aan iedereen aanraden als je een grote kans van slagen wilt hebben!"

bottom of page