top of page

Fam. van Walsem

fam. van walsem.jpeg

Als gezin zijn we met z’n vieren altijd al, los van elkaar, bezig geweest met gezondheid en gewicht. De ene probeerde te sporten, de andere paardrijden en de rest probeerde het met wandelen. Omdat we allemaal verschillende doelen hadden, hadden we er nooit aan gedacht om samen te gaan sporten. Toen we ThijmenPT tegen kwamen op Instagram werden we toch nieuwsgierig met z’n allen. Zo hebben we Thijmen geappt met de vraag of we met verschillende doelen toch met elkaar konden sporten. Een avond in de week met elkaar sporten is immers ook goed voor de band onderling.
We werden uitgenodigd voor een gesprek en bespraken individueel de doelen. De ene wilde fitter worden met cardio. De andere wilden vooral werken met kracht oefeningen. Als snel werd ons verzekerd dat dit geen probleem was. En dat is ook gebleken!
We hebben het ontzettend naar ons zin gehad bij Freek. We werden individueel aan het werk gezet. Maar konden het toch met z’n allen doen. Met het eten hadden we meer moeite maar ook hier werd door Freek goed opgelet. Zo kregen we adviezen voor gezonde snacks en maaltijden. Hier hebben we ook veel van geleerd!
Als we doordeweeks vragen hadden konden we altijd even bellen of appen. Het 1 op 4 traject ging veel verder dan maandag even een uurtje sporten. Je merkt dat ze alles persoonlijk oppakken en je kan er de hele week terecht.
Dankzij Freek hebben we allemaal onze eigen doelen gehaald, wat deze ook waren.
Kortom ook al heb je allemaal verschillende doelen, het 1 op 4 traject is voor iedereen geschikt!

bottom of page