top of page

Liesbeth & Andrea

Liesbeth en Andrea.JPG

Daar gingen we. Samen. Met lood, teveel kilo’s en her en der pijntjes in onze schoenen. 

Het roer moest om. We wilden ervan af: die pijntjes en die kilo’s.

 

We werden aan het werk gezet. Het programma bestond uit krachttraining en het bijhouden van voeding in een app. 

Het was veel werk, zeker in het begin, maar het gaf wel veel inzicht in de voedingswaarde van alles wat je eet. Het helpt bij het maken van gezondere keuzes. Het was ook een stok achter de deur want wekelijks moesten we ons dagboek laten inzien door Thijmen, die ons daarin coachte. En tja.. inmiddels 20 kilo lichter maar nog steeds eet ik veel liever chocola dan een laffe komkommer. Dat blijft. Maar de beheersing is nu beter.

En dan de krachttraining. Met de tong op de schoenen soms. Maar al snel merkten we wel resultaat. Dat motiveerde enorm. En nee, persoonlijk houden wij nog steeds niet van sporten. Het is afzien en bikkelen. Het gaat simpelweg niet zonder moeite en inzet. Maar als je ziet wat je ervoor terugkrijgt (je favoriete jurk past weer!), is dat het zeker wel waard. En hoe fijn is het dat je tijdens een wandelvakantie in de bergen merkt, dat je prima loopt, dat je conditie gewoon goed is!

 

Al met al kijken we tevreden en trots terug op een tijd van afzien, zweten, sterker en strakker worden. Kijken we terug naar hoe we begonnen en waar we nu staan. En kunnen we het traject bij Thijmen alleen maar aanbevelen!

bottom of page