top of page

Lisa

Lisa.jpeg

Via via had ik al eens van Thijmen gehoord. Toen ik na mijn eerste corona besmetting de knop had omgezet om te gaan afvallen, hoorde daar natuurlijk ook sporten bij. In het verleden had ik al verschillende keren een sportschool geprobeerd, maar uiteindelijk sponsorde ik meer. Ik wist niet wat ik leuk vond. Inmiddels was ik al 25 kilo kwijt en hoewel ik me fitter ging voelen, merkte ik ook wel dat mijn spieren er op achteruit gingen. Zo heb ik uiteindelijk contact opgenomen met Thijmen. Wij hebben mijn doelen besproken en wat ik wel en niet leuk vond. Hierop had Thijmen een schema gemaakt. Ik was gelijk verkocht, krachttraining dit was het voor mij!

Ik leerde naar mijn lichaam luisteren, niet alles kon in 1x goed gaan. Natuurlijk waren er ups en downs. Niet alleen lichamelijk ging ik er op vooruit, ook geestelijk ging ik me beter voelen. 

Ik wilde graag sterker worden en me fitter gaan voelen. Ook wilde ik meer zelfvertrouwen krijgen bij de oefeningen die ik deed. Ik kan wel zeggen dat dit gelukt is. 

Mijn tijd bij Thijmen heeft mij ontzettend veel geleerd en goed gedaan. Ik weet zeker dat ik nu met een goed gevoel en zelfvertrouwen zelf verder kan gaan in de sportschool en thuis. Ik ben sporten echt leuk gaan vinden. Dit allemaal dankzij Thijmen!

bottom of page