top of page

Lise

WhatsApp Image 2021-04-30 at 14.10.38.jp

Ik volgde Thijmen al een tijdje op Instagram. Toen zag ik dat hij van plan was om een online AYCE traject zou gaan starten. Zodat ook mensen die niet uit de buurt komen van Opheusden , aan een AYCE traject mee kunnen doen. Ik vond het altijd al leuk om te zien hoe enthousiast Thijmen ,mensen helpt aan een gezonde levensstijl. 

Dus besloot ik ook om mee te doen. 

Met ook een paar coachgesprekken en trainingen op locatie. Dat was erg prettig. 

 

Zo kon ik ook beter aan mijn techniek (houding) werken. En psychische tools toe te passen om gewoontes aan te leren en/of te veranderen (door middel van het online werkboek) . Verder volgde ik een trainingsschema thuis met sport-elastieken. En daarna besloot ik ook nog om dumbells aan te schaffen. Zodat ik nog meer krachttraining thuis kon gaan uitvoeren. Dat vergde soms wat extra doorzettingsvermogen, maar door de shape updates kreeg steeds weer motivatie. Dat heeft geleid tot een mooi resultaat, waar ik erg blij van word en me positieve energie geeft.

 

Ik zou zeker een (online)AYCE aanraden, ik deed dit traject niet omdat ik overgewicht had. Maar om mijn figuur een beetje te veranderen, te leren over goede gezonde voeding (met geniet-momentjes) en techniekverbetering in sporten (ik deed al aan bootcamp). Thijmen luistert heel goed naar je persoonlijke wensen, daardoor krijg je een op maat gemaakt traject. Dat is heel fijn. Voor mij persoonlijk was dit een hele goede investering, die ik de rest van mijn leven meeneem. Ik zou zeggen dan wegen die kilometers/het prijskaartje niet eens meer zo zwaar. Je gezondheid is toch immers het belangrijkste! Dan ben je bij ThijmenPT aan het juiste adres! Bedankt voor alles Thijmen!

bottom of page