top of page

Lydia

WhatsApp Image 2022-02-10 at 8.08.53 AM.jpeg

Na een lange tijd zoeken kwam ik terecht bij Thijmen. Mij was opgedragen van de fysio om te gaan sporten, maar dit wel te doen met een goede begeleiding. Maar ja, waar vind je zo iets. Ben bij veel sport scholen wezen kijken, maar nergens had ik een goed gevoel bij van ja die kunnen mij helpen. Na veel zoeken kwam ik opeens op de website van Thijmen PT en het sprak me van het begin al aan. De kennis die ze hadden en het willen bereiken van jou doelen. En daar samen met jou voor te gaan om die te kunnen behalen. Zodoende heb ik Thijmen een mail gestuurd en niet veel later kreeg ik een appje dat we zeker aan me doelen konden werken.

ik kwam met klachten in me rug, nek en schouders. Na een ongeluk heb ik daar een soort verzwakking in gekregen. Een schooltas tillen was al veel moeite. Snel schoot er iets verkeerd en had ik veel pijn. Daarnaast wilde ik ook aan me conditie werken.

Nu zit er een 5 maanden traject op. En wat een onwijs mooi verschil zie ik en mooie is ook dat andere het zien. Ik kan weer zwaardere dingen doen in het werkveld zonder dat er gelijk iets verkeerd schiet in me rug, nek of schouder. Ik kan met gemak weer een zware schooltas de hele dag bij me dragen. Ik heb dingen ontdekt van mezelf dat ik niet wist dat ik het kon. Denkend dat me lichaam het niet aan zou kunnen en het nu met gemak doe.

Na deze 5 maanden heb ik heel veel geleerd. Ik heb goede technieken geleerd die ik kan mee nemen. Als ik zelfstandig verder ga met sporten. Veel geleerd over eten en wat je lichaam nodig heb en hoe je dat goed kan verdelen. Maar iets wat ik ook in deze periode heb geleerd is op mezelf te vertrouwen, en trots te zijn op wat ik heb bereikt. Dat je veel meer in je heb dan dat je zelf denkt. Ik heb een onwijs mooie een leerzame tijd gehad bij Thijmen PT.

bottom of page