top of page

Marc

Marc.jpeg

Toen ik bij Thijmen aanklopte in augustus 2021, zat ik niet lekker in mijn vel. Ik had weinig energie, was vaak erg moe, sliep slecht, privé was er van alles gaande en mentaal was het me daardoor ook allemaal weleens makkelijker af gegaan. Van jongs af aan was ik al lang en dun en kon ik eigenlijk alles eten wat ik wilde zonder een grammetje aan te komen. Alles wat naar binnen ging, haalde ik energie uit en dan was het weer weg (net als de energie). Mijn voornaamste doel was dan ook om op een goede manier wat kilo’s aan te komen en dat voornamelijk te realiseren door spiergroei. Daarbij hoopte ik ook te bereiken dat dit me meer energie zou opleveren in het dagelijks leven.

 

Thijmen zette me meteen goed aan het werk, vooral mijn voedingsinname moest flink omhoog. Aan het begin was dit wel lastig, maar met tips en tricks van Thijmen lukte het goed. Al snel merkte ik daarvan het resultaat in de trainingen. Dit zorgde er ook voor dat ik het trainen leuk vond en ik mezelf (met behulp van Thijmen) elke training weer kon uitdagen en stappen kon zetten. Ook ben ik inmiddels 13 kg aangekomen terwijl mijn vetpercentage bijna niet omhoog is gegaan!

 

Wat ik ook merkte is een verandering in mindset door het trainen. Door elke training weer je grenzen te verleggen, kom je erachter dat je zoveel meer in je mars hebt dan dat je van te voren denkt. Dit had ik van te voren als ‘bijkomend voordeel’ op mijn wensenlijstje staan, maar het effect was veel groter dan ik had gedacht. Door het traject en gesprekken met Thijmen ben ik eigenlijk alles als een uitdaging gaan zien, waar ik voorheen nog weleens de neiging had om in problemen te denken. Vooral als het op mezelf aankwam. Maar die excuses tellen niet meer, pak die handschoen op; you are the owner of your own success! En daar heeft Thijmen 100% gelijk in!

bottom of page