top of page

Marlotte

Marlotte.jpg

Van verschillende shake diëten, tot andere pogingen om af te vallen, tot het weer uit stellen. Er moest toch een keer echt van komen dacht ik! Toen kwam het AYCE traject voorbij. Ik dacht : Dit is wat voor mij! 😊 Sporten, afvallen, in het weekend gewoon wat lekkers kunnen nemen, en daarnaast een levensstijl aanleren die vol te houden is.

Ik heb mijzelf ingeschreven en er volgde een kennismakingsgesprek. Je bespreekt beide je verwachtingen waardoor je een reëel beeld creëert. Thijmen bekijkt per individu wat je nodig hebt. Mijn focus lag altijd op zo veel mogelijk afvallen in een zo kort mogelijke tijd. Als gevolg dat je steeds weer aankomt. Ik wilde er nu echt voor gaan. Ik stelde een doel voor mijzelf.

Mijn conditie was niet opperbest waardoor aan het begin de trainingen soms best pittig waren. Maar wat een enorm verschil met nu! Doordat het sporten wekelijks varieert van krachttraining, conditie enz. maakt dat het sporten extra leuk!

Ik had een stok achter de deur nodig. Nou, wanneer je resultaat ziet gaat het steeds gemakkelijker. Moeite met de app invullen had ik niet, ook dit wordt een gewoonte.

Thijmen helpt je je levensstijl veranderen en een stijl aan te leren die later ook vol te houden is. Thijmen heeft me op een goede manier begeleid, waardoor mijn verwachtingen aan dit traject zeker zijn uitgekomen.  

Het mooie aan dit traject is dat je veel meer leert dan ‘afvallen.  Je conditie verbetert enorm, je wordt sterker, Je leert bewust worden van wat je allemaal eet, krijgt meer kennis over de balans in voeding, en je valt er nog van af ook!! In dit traject al ruim 10 kilo afgevallen, en dat terwijl je echt geen honger hebt. Kortom, EEN ECHTE AANRADER!

Thijmen, Bedankt!

bottom of page