Mind & Voeding

Heleen

de Wit

Heleen&Co

Groei en verandering ontstaan alleen als jij daarvoor open staat en de verantwoordelijkheid neemt. Het is zo simpel. Je moet er alleen wel iets voor doen en daarbij kan je soms wel wat hulp gebruiken. Iemand die structuur aanbrengt in je gedachten en zonder oordeel je de spiegel voorhoudt.

 

(Heb je vragen zoals: Wie ben ik? Wat wil ik? Hoe durf ik mijn eigen keuzes te maken? Hoe leer ik nee te zeggen? Of wil je thema’s aanpakken zoals het veranderen van gewoontes, het aanleren van nieuw gedrag, je loopbaan, onzekerheden, of andere levensvraagstukken?)

 

Met de nodige opleidingen en cursussen op zak en met een gezonde dosis nieuwsgierigheid, confrontatie, doelgerichtheid, gevoel en ook fun, hoop ik een bijdrage te mogen leveren aan de doelen die je wilt bereiken groot of klein.

 

Het is een kwestie van beginnen, simpel!

Mail heleen@nonons.nl voor een gratis intake.

Heleen de Wit Jong toegepast psycholoog & gecertificeerd coach

 

Groetjes!

Heleen.jpg

Voeding is een belangrijk onderdeel van je leefstijl. Wanneer je fitter wilt worden, is een goed voedingspatroon onmisbaar. Misschien is het je doel om wat gewicht te verliezen, maar het kan ook zijn dat je last van voedingsgerelateerde klachten hebt. Denk aan maag-darmklachten, een hoog cholesterol, diabetes of allergieën. Dan is het erg belangrijk dat jij op een professionele manier begeleid wordt om jouw klachten te verminderen.

Voeding kan hét verschil maken om jouw doel te bereiken!

Heb je last van voedingsgerelateerde klachten of andere voedingsvragen? Dan verwijzen wij je door naar Suzanne Verwoert.

Suzanne Verwoert

Diëtistenpraktijk Suzanne Verwoert