Mind & Voeding

Heleen

de Wit

Heleen&Co

Mijn naam is Heleen de Wit en ik studeer toegepaste psychologie in Amsterdam.
Daar loop ik stage op een topsportschool en heb ik het afgelopen halfjaar onderzoek gedaan naar gewoontegedrag. Een jaar geleden ben ik begonnen met de Tp-podcast en deze podcast heb ik de afgelopen maanden uitgebreid met mijn eigen bedrijf:
Heleencoaching. Met mijn bedrijf bied ik coachingstrajecten aan voor iedereen die interesse heeft in gedragsverandering. Om je doelen te behalen zijn gewoontes van groot belang.

Gewoontes zijn de kleinste elementen van je leven, maar elk ervan is onderdeel van wat je bijdraagt aan het verbeteren van jezelf. Wil jij nieuwe gewoontes creëren of afkomen van slechte gewoontes? Wil jij zo effectief mogelijk je doelen behalen?

Ik help je er graag mee!

Voeding is een belangrijk onderdeel van je leefstijl. Wanneer je fitter wilt worden, is een goed voedingspatroon onmisbaar. Misschien is het je doel om wat gewicht te verliezen, maar het kan ook zijn dat je last van voedingsgerelateerde klachten hebt. Denk aan maag-darmklachten, een hoog cholesterol, diabetes of allergieën. Dan is het erg belangrijk dat jij op een professionele manier begeleid wordt om jouw klachten te verminderen.

Voeding kan hét verschil maken om jouw doel te bereiken!

Heb je last van voedingsgerelateerde klachten of andere voedingsvragen? Dan verwijzen wij je door naar Suzanne Verwoert.

Suzanne Verwoert

Diëtistenpraktijk Suzanne Verwoert