top of page

Pieter

pieter.jpg

Waarom heb je contact gezocht met ThijmenPT?
Een aantal maanden geleden heb ik ThijmenPT benaderd. Ik kampte al meerdere jaren met rugklachten. Thijmen ken ik al geruime tijd. We hebben in het verleden wel een aantal keer met elkaar gezaalvoetbald. Op zijn instagram zag ik meerdere succesverhalen met mensen die bij Thijmen PT hadden gevolgd. Thijmen is gespecialiseerd in het verhelpen van de oorzaak van diverse fysieke klachten. Hij beschikt over voldoende expertise om mij te helpen bij het sporten en aanpakken van mijn rugklachten. Voordat ik begon met dit traject had ik weining ervaring met training, maar het leek me leuk om kennis op te doen over trainen. Na een goed intakegesprek was ik direct enthousiast. 
 
Wat was je doel?
Mijn doel was om door middel van sport mijn rugklachten te verminderen. 
 
 
Tijdens mijn eerste trainingen was het erg zwaar, maar door de goede begeleiding boekte ik enorm veel progessie en gedurende het traject namen mijn rugklachten steeds meer af. Na afronding van het traject heb ik een beter beeld gekregen van sporten met een personal trainer en zijn mijn rugklachten zo goed als verholpen.
 
Heb je deze behaald?
Bij ThijmenPT heb ik op een leuke manier kennis gemaakt met het trainen. Het is een compleet andere ervaring dan een doorsnee sportschool. Tijdens de trainingen van deze personal trainer kom je erachter dat je fysiek tot meer in staat bent dan je zelf weet. 
 
Ik begon met deadliften met 50kg en heb uiteindelijk door 1x hard trainen per week en goede begeleiding van Thijmen grote stappen gemaakt

bottom of page