top of page

Rhode

WhatsApp Image 2023-01-10 at 13.42.49.jpeg

Na de geboorte van onze zoon kreeg ik last van bekkenbodem klachten. Het eerste halfjaar na zijn geboorte kon ik nauwelijks lopen of staan. Ik ben naar een bekkenfysio gegaan en kreeg oefeningen mee voor thuis. Het thuis trainen schoot er vaak bij in. Daarnaast had ik weinig energie en bleven de pijnklachten aanhouden.

 

Via een vriendin hoorde ik van het bekkentraject bij ThijmenPT.

Door de ervaringen die ik las en aanmoedigingen uit mijn omgeving dat dit de investering

(kosten/reistijd) meer dan waard was, hakte ik de knoop door en vroeg ik een intake gesprek aan.

 

Thijmen houdt bij hoeveel kg je kunt tillen en hoe vaak je de oefening uit kunt voeren. Toen ik merkte hoe snel ik vooruit ging kreeg ik er steeds meer plezier in. De training is intensief, uitdagend en er is een fijne sfeer. Thijmen checkt altijd hoe het met je gaat en of je blessures hebt. Hij denkt met je mee en richt zich op het goed uitvoeren van de oefening.

Hierdoor ben ik zeker genoeg om nu thuis verder te trainen met de materialen die ik op advies van Thijmen heb aangeschaft. Ook heb ik 2 trainingsschema’s voor thuis gekregen die we samen hebben doorgenomen.

 

Ik kan helaas niet zeggen dat ik nooit meer bekkenklachten heb, maar ik merk wel dat de dagen zonder klachten zijn toegenomen. Dankzij het traject ben ik veel sterker geworden. Ik merk dat ik nu met gemak en zonder pijn dingen til. Ook heb ik meer zin en energie om erop uit te gaan, de fiets te pakken enz. 

 

Ik ben blij dat ik het traject heb gevolgd en ik raad je aan om te investeren in jezelf met behulp van ThijmenPT!

bottom of page