top of page

Sjanine

Sjanine.jpeg

In december 2022 kwam ik bij ThijmenPT terecht. Ik had al een aantal keer wat voorbij zien komen op Social media. Vanwege mijn lichamelijke beperking wist ik niet of ThijmenPT iets te bieden had voor mij, dus heb ik om een vrijblijvende intake gevraagd. 

De conclusie was dat we het wel zagen zitten met elkaar. 

Mijn doelstellingen waren het versterken van spierkracht en het bouwen aan conditie. Na behoorlijk veel operaties was dat behoorlijk naar het minimum gegaan. Vanwege mijn rolstoelafhankelijkheid zijn deze dingen echter wel extra belangrijk om te hebben. In Juli wil ik graag de Stelvio pas beklimmen om zoveel mogelijk geld op te halen voor stichting StopHersentumoren, dit vraagt veel aan kracht en conditie. De afgelopen maanden heb ik hier hard aan kunnen werken bij ThijmenPT!

Bij een gewone sportschool voelde ik me altijd erg verloren en had ik niet echt een idee bij wat ik nu moest doen. 

Het was voor mij prettig om de afgelopen maanden te leren wat ik kan doen om aan mijn doelen te werken, en wat ook de stappen zijn om de oefeningen steeds wat pittiger te maken. Hierdoor heb ik er vertrouwen in dat ik zelf nu ook aan verder kan bouwen op de basis die er is gelegd. 

Het was supertof om te merken dat ik elke week wel wat vooruit ging en dus ook mooie stappen heb kunnen zetten in de afgelopen maanden! 

bottom of page