top of page

TEAM

Gerben

Gerben.jpeg

Hey ik ben Gerben,

Ik ben 21 jaar en kom uit Achterberg. 

Ik ben 4 jaar geleden begonnen met personal training geven bij Trisport in Rhenen en ben dit jaar voor mezelf begonnen als personal trainer.

Zelf ben ik ook 4 jaar geleden begonnen met sporten. Eerst was het puur om mijn hoofd leeg te maken maar al gauw werd het meer dan dat. Ik wilde graag progressie maken en ging me heel erg focussen op spiergroei met als doel ooit een keer mee te doen aan een bodybuild wedstrijd. Op 16 december heb ik dat doel bereikt ik deed mee aan mijn eerste wedstrijd en heb deze gewonnen. Hier stop ik niet bij ik ga lekker door en heb al weer mijn doelen gezet voor 2024💪💪

Het mooiste aan mijn werk vind ik dat ik echt mensen kan helpen ze komen naar je toe met een bepaald beeld of wensen en daar ga je samen naar toe werken. Het is fantastisch om te zien dat mensen weer lekker in hun vel gaan zitten en blij zijn met zichzelf. Er komen altijd een hoop emoties bij kijken en dat maakt het zo mooi ik ben blij dat ik de mogelijkheid heb om mensen gelukkig te maken.

Ook dit jaar wil ik mensen helpen ongeacht wat jouw doelen zijn laten wij samen er samen  een gezond en fit 2024 van maken🥇💪

Yesse

Hoi, ik ben Yesse en ben van jongs af aan een grote sportfanaat. Van voetbal, judo, boksen, zeilen, tot aan extreme sporten als American football en parachutespringen. Ik ben er gek op en doe het liefst alles tegelijk. 

 

10 jaar geleden ben ik begonnen met krachttraining en in de loop van de jaren heb ik ervaring opgedaan met veel verschillende vormen van trainen. 

Het afgelopen jaar ben ik begonnen met het geven van groepstrainingen en personal training in een sportschool in Nijmegen.

Door een achtergrond in verpleegkunde heb ik een brede blik op het gebied van gezondheid. Ik ondersteun mensen graag bij het aannemen van een overal gezondere leefstijl op een manier die je kunt volhouden.

 

Ik kijk ernaar uit om mij verder te verdiepen als personal trainer bij Thijmen PT en anderen te ondersteunen onderweg naar een sterker en gezonder lichaam!

Yesse.JPG

Karlo

WhatsApp Image 2021-08-24 at 20.48.39.jpeg

Mijn naam is Karlo Tijssen, ik ben 19 jaar oud en op het moment woon ik in Kesteren. In het dagelijkse leven volg ik de studie Human Resource Management en daarnaast ben ik veel met sport en voeding bezig. Toen ik een vacature bij Thijmen voorbij zag komen, voelde ik mijzelf direct geroepen, waardoor ik hem hier meteen over heb gecontacteerd. Vervolgens ben ik met Thijmen een aantal keer wezen trainen en van het één kwam het ander.
Na verschillende trainingsjaren en de bijbehorende verdieping kwam ik telkens meer tot de conclusie dat ik iets met mijn hobby wou gaan doen. Door de natuurlijke interesse voor mijn hobby hou ik mijn kennis wekelijks up-to-date door middel van het lezen van artikelen, boeken en het kijken van goed onderbouwde videofragmenten. 

 

Wanneer ik zelf trainde in de sportschool of daarbuiten kreeg ik vaak vragen van mensen of ik hun kon begeleiden of helpen rondom sport en voeding. Hiermee hielp ik mensen graag en ik kreeg hier energie van. Door hier mijn werk van te maken als personal trainer kan ik mensen nóg beter hierin begeleiden. Binnen het begeleiden liggen mijn specialiteiten bij het opbouwen van kracht, afvallen van vetmassa of het onderhouden van een bepaald lichaamsgewicht. Door mijn eigen ervaring met krachtsport en het bijbehorende voedingspatroon ben ik er van overtuigd dat ik mensen hiermee de goede weg op kan sturen. Binnen het proces is het niet alleen maar doen, maar ook de reden waarom te weten komen. 
Wie weet komen we elkaar tegen!


Karlo

Reinier

Mijn Naam is Reinier Krijgsman, ik ben 22 jaar oud en ik woon in Amerongen.

Ik studeer Werktuigbouwkunde aan de HAN in Arnhem.

Naast mijn studie ben ik ondernemer en voorzie ik bedrijven aan relatiegeschenken.

Vanaf jongs af aan heb ik een passie voor alle soorten sport.

Toen ik 17 jaar oud was ben ik begonnen met Crossfit in Veenendaal.

Ook volg ik al jaren bootcamp in Ederveen.

 

Via Instagram ben ik met Thijmen in contact gekomen.

We delen dezelfde passie en we hebben meerdere crossfit gerelateerde workouts uitgevoerd.

Al snel kwam de vraag of ik les wilde geven bij ThijmenPT.

Het leek mij enorm leuk om mensen te enthousiasmeren voor de combinatie van conditie en kracht binnen de fitness. Ik heb de opleiding van Perfect Performance gevolgd, zodat ik alle klanten kan voorzien van professioneel advies.

Crossfit is een prachtige sport om je fysiek naar een beter niveau te brengen.

Het is een erg brede sport, waardoor je echt het beste uit je zelf kan halen.

Lijkt het jou nu wat om het beste uit jezelf te halen?

Geef je dan op voor de strength en conditioning lessen en wie weet zien we elkaar snel!

 

Groet Reinier!

Foto mijzelf_edited.jpg

Nicolien

Mijn naam is Nicolien van de Geer, ik ben 18 jaar en woon in Leersum, gemeente Utrechtse Heuvelrug. 

 

Momenteel studeer ik Voeding & Diëtetiek aan de HAN in Nijmegen. 

In mei 2022 heb ik naast mijn studie V&D de opleiding MILO Performance en Education gevolgd en in december mijn certificaat als Personal Trainer behaald. 

 

Mijn passie voor sporten begon ongeveer 4 jaar geleden toen ik mijn eigen gewichten had gekocht en een gedeelte van de schuur van mijn vader mocht gebruiken. Na heel wat avondjes klussen en hulp van familie en vrienden had ik mijn eigen sporthok. Hier ben ik heel wat uurtjes per week te vinden om zelf te trainen.

 

Via Instagram ben ik in contact gekomen met Thijmen. Hij raadde mij aan om de MPT opleiding te volgen om daarna bij hem te komen werken. Deze opleiding heeft me ontzettend veel geleerd over alle waarom vragen achter de bewegingen en om mensen van het advies te voorzien. In het nieuwe jaar zal je mijn gezicht vaker langs zien komen. 

 

Wil jij sterker worden en een gezond gewicht behalen of behouden? Ik kan jou daarbij helpen! 

 

Gr Nicolien

WhatsApp Image 2022-12-20 at 16.33.04.jpeg
bottom of page