top of page

TEAM

Freek

WhatsApp Image 2021-08-23 at 13.18.35.jpeg

Mijn naam is Freek van Ingen, ik ben 25 jaar oud en woonachtig in Nijmegen.
Nadat ik in juli vorig jaar ben afgestudeerd aan de opleiding Sportkunde op de HAN, wilde ik iets gaan doen met het behalen van sportieve doelen bij mensen. Zodoende ben ik met Thijmen in contact gekomen via de sportschool waar wij samen dezelfde passie deelden. Nadat wij een keer samen in zijn trainingsstudio zijn gaan trainen begon het balletje te rollen..
Naast het werk als personal trainer, wat ik ook twee dagen per week elders personal training geef, ben ik werkzaam bij Pro Persona als bewegingsagoog waar ik mensen met psychische problemen begeleid tijdens het sporten.

Nadat ik acht jaar heb gewerkt als fitnessinstructeur bij twee verschillende sportscholen, wilde ik graag wat meer diepgang om meer één op één te kunnen werken. Op deze manier kan ik beter mijn kwaliteiten inzetten door specifieker met mensen te werken om hun doelstellingen te behalen.
Ik krijg vaak positieve reacties van mensen terug die ik aan het trainen ben. Zo hoor ik van mensen dat de manier waarop ik naar hen luister, en aan de hand van hun wensen een training in elkaar zet wat aansluit op hun doelstellingen, heel fijn vinden. Dit probeer ik te doen op een manier die leuk is, maar ook daadwerkelijk effectief is om hun doelen te kunnen bereiken. Vanuit mijn eigen interesse in de fitnesswereld verdiep ik me dagelijks veel op internet naar wetenschappelijke onderzoeken, trainingsmethodes en allerlei andere onderwerpen omtrent gezondheid. Zelf doe ik vanaf mijn 16e fanatiek aan krachttraining waardoor ik mensen goed uit eigen ervaring kan helpen. Dit is niet alleen het aanvoelen en begrijpen waarom een oefening technisch niet goed wordt uitgevoerd door iemand, maar ook wat er binnen hun leefstijl veranderd kan worden om meer progressie te realiseren.
Ik denk zelf dat ik het meest gespecialiseerd ben in het begeleiden van mensen die spiermassa op willen bouwen of juist willen afvallen, door voornamelijk een juiste manier van krachttraining te hanteren, gecombineerd met eventueel kort en intensief cardiowerk.

Hopelijk zie ik je snel in de trainingsstudio!

Groetjes Freek.

Joost

Mijn naam is Joost Noorloos, 28 jaar en ik woon in Veen, een klein dorpje in Brabant. Het laatste jaar ben ik erachter gekomen dat ik het heel belangrijk vind om energie en voldoening uit werk te halen, omdat ik dit in mijn toenmalige baan niet zo ervaarde. In mijn vrije tijd sport ik veel; ik doe veel aan krachttraining, en daarnaast voetbal en mountainbike ik graag. Ook voeding vind ik interessant, omdat ik heb ontdekt dat dit veel bij kan dragen aan de prestaties van het sporten. 

Via mijn zusje kwam ik in contact met Thijmen. Na een aantal goede gesprekken besloten we om samen te gaan werken. Ik hielp al mensen in mijn directe omgeving met sporten en voeding met als doel om af te vallen. Ik besloot mijn vaste baan op te zeggen en me volledig te gaan richten op sport, voeding en leefstijl. Nu werk ik onder andere voor Thijmen als personal trainer.

Ik heb een studie over voeding succesvol afgerond en ik ben een opleiding Personal Training gestart. Ik heb geleerd dat wanneer je iets echt wil, het ook kan. Ik weet nu uit ervaring dat wanneer je baas bent over je voeding en je je grenzen verlegt in het sporten, je niet alleen lichamelijk vooruitgang boekt, maar dat je ook mentaal sterker zult worden. 

Ik zou mezelf omschrijven als een rustig persoon met een groot inlevingsvermogen. Hierdoor voel ik goed aan wat jij op bepaalde momenten nodig hebt. Zo kan ik je op de juiste manier motiveren en helpen met het behalen van je doelen.

Ik kijk ernaar uit om (met jou) aan de slag te gaan!

WhatsApp Image 2021-08-21 at 12.53.57.jpeg

Karlo

WhatsApp Image 2021-08-24 at 20.48.39.jpeg

Mijn naam is Karlo Tijssen, ik ben 19 jaar oud en op het moment woon ik in Kesteren. In het dagelijkse leven volg ik de studie Human Resource Management en daarnaast ben ik veel met sport en voeding bezig. Toen ik een vacature bij Thijmen voorbij zag komen, voelde ik mijzelf direct geroepen, waardoor ik hem hier meteen over heb gecontacteerd. Vervolgens ben ik met Thijmen een aantal keer wezen trainen en van het één kwam het ander.
Na verschillende trainingsjaren en de bijbehorende verdieping kwam ik telkens meer tot de conclusie dat ik iets met mijn hobby wou gaan doen. Door de natuurlijke interesse voor mijn hobby hou ik mijn kennis wekelijks up-to-date door middel van het lezen van artikelen, boeken en het kijken van goed onderbouwde videofragmenten. 

 

Wanneer ik zelf trainde in de sportschool of daarbuiten kreeg ik vaak vragen van mensen of ik hun kon begeleiden of helpen rondom sport en voeding. Hiermee hielp ik mensen graag en ik kreeg hier energie van. Door hier mijn werk van te maken als personal trainer kan ik mensen nóg beter hierin begeleiden. Binnen het begeleiden liggen mijn specialiteiten bij het opbouwen van kracht, afvallen van vetmassa of het onderhouden van een bepaald lichaamsgewicht. Door mijn eigen ervaring met krachtsport en het bijbehorende voedingspatroon ben ik er van overtuigd dat ik mensen hiermee de goede weg op kan sturen. Binnen het proces is het niet alleen maar doen, maar ook de reden waarom te weten komen. 
Wie weet komen we elkaar tegen!


Karlo

Reinier

Mijn Naam is Reinier Krijgsman, ik ben 22 jaar oud en ik woon in Amerongen.

Ik studeer Werktuigbouwkunde aan de HAN in Arnhem.

Naast mijn studie ben ik ondernemer en voorzie ik bedrijven aan relatiegeschenken.

Vanaf jongs af aan heb ik een passie voor alle soorten sport.

Toen ik 17 jaar oud was ben ik begonnen met Crossfit in Veenendaal.

Ook volg ik al jaren bootcamp in Ederveen.

 

Via Instagram ben ik met Thijmen in contact gekomen.

We delen dezelfde passie en we hebben meerdere crossfit gerelateerde workouts uitgevoerd.

Al snel kwam de vraag of ik les wilde geven bij ThijmenPT.

Het leek mij enorm leuk om mensen te enthousiasmeren voor de combinatie van conditie en kracht binnen de fitness. Ik heb de opleiding van Perfect Performance gevolgd, zodat ik alle klanten kan voorzien van professioneel advies.

Crossfit is een prachtige sport om je fysiek naar een beter niveau te brengen.

Het is een erg brede sport, waardoor je echt het beste uit je zelf kan halen.

Lijkt het jou nu wat om het beste uit jezelf te halen?

Geef je dan op voor de strength en conditioning lessen en wie weet zien we elkaar snel!

 

Groet Reinier!

Foto mijzelf_edited.jpg

Nicolien

Mijn naam is Nicolien van de Geer, ik ben 18 jaar en woon in Leersum, gemeente Utrechtse Heuvelrug. 

 

Momenteel studeer ik Voeding & Diëtetiek aan de HAN in Nijmegen. 

In mei 2022 heb ik naast mijn studie V&D de opleiding MILO Performance en Education gevolgd en in december mijn certificaat als Personal Trainer behaald. 

 

Mijn passie voor sporten begon ongeveer 4 jaar geleden toen ik mijn eigen gewichten had gekocht en een gedeelte van de schuur van mijn vader mocht gebruiken. Na heel wat avondjes klussen en hulp van familie en vrienden had ik mijn eigen sporthok. Hier ben ik heel wat uurtjes per week te vinden om zelf te trainen.

 

Via Instagram ben ik in contact gekomen met Thijmen. Hij raadde mij aan om de MPT opleiding te volgen om daarna bij hem te komen werken. Deze opleiding heeft me ontzettend veel geleerd over alle waarom vragen achter de bewegingen en om mensen van het advies te voorzien. In het nieuwe jaar zal je mijn gezicht vaker langs zien komen. 

 

Wil jij sterker worden en een gezond gewicht behalen of behouden? Ik kan jou daarbij helpen! 

 

Gr Nicolien

WhatsApp Image 2022-12-20 at 16.33.04.jpeg
bottom of page