top of page

TEUS

PHOTO-2020-10-23-20-43-45.jpg

Ik ben met personal training begonnen omdat ik me niet meer lekker voelde in mijn lichaam. Ik wilde daar wat aan doen maar ik wist niet goed wat. Thijmen heeft me geholpen met mijn doelen duidelijk te krijgen waardoor ik wist waar ik naartoe wilde en waar ik het voor deed en wat ik eraan moest doen om die doelen te bereiken.

Voor mijn gevoel heb ik weinig aan mij levensstijl veranderd omdat ik eigenlijk alles mocht blijven eten door mijn hoge calorie behoefte. Die werd aan het begin van het traject berekend. Maar als ik er zo op terug kijk is er daadwerkelijk wel wat veranderd. Ik ben namelijk meer volume gaan eten en dit zorgt ervoor dat ik geen honger gevoel heb en ik wel onder mijn calorieën kan blijven voor die dag. 

Waar ik vooral kennis van heb gekregen is voedsel. De calorieën die er in zitten maar ook de verhouding van eiwitten, vetten en koolhydraten. Dit is gekomen door dat Thijmen wilde dat ik een app bij ging houden waar ik al mijn voedsel inname invulde. Het tweede voordeel van de app was ook dat ik soms op zaterdag heel de dag wat minder at waardoor ik 's avonds wat meer calorieën over had voor een verjaardag of een avondje uit.

 

De grootste les die ik heb geleerd is dat ik weet dat korte diëten niet de manieren zijn om af te vallen omdat ik daarna weer in mijn oude gewoontes terug zal vallen. Zo zal ik weer snel op mijn oude gewicht terug zijn. Ik heb mijn levensstijl moeten veranderen. Ik ben rustig afgevallen en heb moeten wennen aan een nieuwe eetgewoonte die ik vast kan houden in de rest van mijn leven zonder daar meer bij hoeven na te denken.

bottom of page