top of page

William

William.jpg

Halverwege maart 2020 werd Nederland geconfronteerd met de ‘intelligente lockdown’ in verband met het coronavirus. Maatregelen werden genomen die mijn dagelijkse routine enorm deden veranderen. Vanaf begin van het jaar was ik al iets bewuster op mijn voeding gaan letten en dit bood mij de ultieme gelegenheid om mijn eetgedrag en lifestyle aan te passen. 

Mijn eetgedrag wilde ik nog bewuster en mijn lifestyle wat betreft sporten wilde ik behouden. Normaalgesproken fanatiek voetballen, dat ging ik vervangen door thuisfitness en hardlopen. Op internet kan je door de bomen het bos niet meer zien, dus tijd voor wat advies.

 

Thijmen en zijn business kende ik al, maar hij woont ver weg voor mij. Even een appje sturen kan altijd en die werd met enthousiasme beantwoord. Na wat tips over voeding en welke oefeningen te doen ben ik aan de slag gegaan. Alles was thuistraining en dus zelfdiscipline, maar door de vrijheidsbeperkende maatregelen was dat prima in te passen in mijn nieuwe dagelijkse routine. Nu, drie maanden na het begin van de lockdown en mijn ingewonnen advies, heb ik zichtbaar resultaat!

 

Thanks voor de tips Thijmen!

bottom of page