top of page

Coach Heleen

Als het je niet lukt om fysieke doelen te bereiken, is het belangrijk om te kijken hoe je er mentaal voor staat. 

En als het je niet lukt om mentaal sterker te worden, is het belangrijk om te bekijken hoe jij er fysiek voor staat. Je lichaam en je geest zijn twee dingen die we niet los kunnen koppelen van elkaar, maar we juist samen kunnen gebruiken om sterker te worden.

 

Dat is wat ik doe in de samenwerking met ThijmenPT. Vaak weten we wel hoe iets anders moet, maar is er iets wat ons tegenhoudt juist deze stappen te zetten. Daar ga ik je verder bij helpen.

 

De overtuiging waarmee ik werk is dat gedragsverandering niet draait om ‘goed-beter-meer’. Ik vind het belangrijk om mee te geven dat coaching en het veranderen van (gewoonte)gedrag niet gelijk staat aan jezelf verliezen, aan de beste versie van jezelf creëren of het voldoen aan die torenhoge verwachtingen. Je leer ook niet hoe je veranderen makkelijker maakt. Wat je wél leert is dat gedragsverandering vooral draait om mildheid en plezier. Ik vind dat we daar dan ook mee moeten beginnen.


Meer weten? Kijk dan even op mijn website www.heleen-co.com. Ik heb nog een aantal plekken vrij. Een intakegesprek is gratis en geeft vaak al heel veel duidelijkheid. Een traject samen met ThijmenPT en mij aangaan? Dat kan ook! Daarvoor hebben we een heel voordelig combi pakket. Vraag ons naar de mogelijkheden daarvoor. 

 

Heleen de Wit Toegepast Psycholoog & Gecertificeerd Coach

Coachheleen@gmail.com

06-11668975

Heleen.jpg
bottom of page