top of page

Genevieve

CollageMaker_20210117_140851157.jpg

Al een aantal maanden was ik niet blij met hoe mijn lichaam er in de spiegel uitzag. Ik had geen overgewicht, maar ik wilde wel een aantal kilo's er vanaf. De vraag was alleen, hoe ga ik dat doen. Op dinsdag 1 september 2020, nam ik de beslissing om dan eindelijk te gaan werken aan mijn eigen lichaam.

Mijn doel was simpel: afvallen en een strakker lichaam. Ik heb altijd een sport abbonement gehad bij een sportschool, maar om heel eerlijk te zijn ging ik nooit omdat ik sporten niet leuk vond. Ik had namelijk altijd wel een excuus om niet te gaan. Dit moest veranderen - ik had een stok achter de deur nodig en heb daarom gekozen om te gaan sporten bij ThijmenPT.

 

Ik koos voor het traject 1 op 1. Ik kreeg les van Freek, door de afwisseling in oefeningen vlogen de weken voorbij en boekte ik snel resultaat. Ik begon sporten ineens leuk te vinden, wie had dat gedacht. Na 1 maand was ik al 3 kilo afgevallen! Dit allemaal met 1x in de week sporten en het bijhouden van je voeding in een fitnessapp. (hoe makkelijk kan het zijn!) Inmiddels ben ik 3 maanden verder en ruim 8 kilo afgevallen. Ik zit een stuk lekkerder in mijn vel en had in het begin niet verwacht zo ver te kunnen komen.

 

De begeleiding heb ik altijd als heel prettig ervaren. Je kan op ieder moment van de dag met je vragen bij ze terecht. Tijdens de trainingen wordt je gemotiveerd om alles uit jezelf te halen, ook op de mindere dagen. Ik kan iedereen dit aanraden. Bedankt Freek & Thijmen. 

bottom of page