top of page

Hans & Sven

Hans & Sven.JPG

Wij zijn Hans(59 jaar) en Sven(31 jaar) van Kalkeren. Thijmen is onze zoon en broer. Wij hebben samen een loonbedrijf. Dat houd in dat we fysiek zwaar werk hebben maar er zijn ook  veel dagen bij dat we uren, in dezelfde houding, zitten. Wij hebben seizoens werk. We maken enorm lange dagen in de zomer. Daarom pakken wij een traject op van september tot april.

 

Doordat we lange werkdagen hebben is ons doel een betere basis conditie opbouwen en fysiek sterker worden zodat we de lange dagen beter kunnen volhouden. Ook een doel is een goede lichaamshouding. Vooral nu ik, Hans, ouder wordt merk ik dat het belangrijk is om een sterk lichaam te behouden. Sowieso betekend het als je fysiek sterk bent en je conditie op peil is dat je geestelijk ook scherper bent in het werk.

 

Wij merken door het trainen dat het, zware lichamelijke, werk veel makkelijker gaat en dat het langdurig zitten ook gemakkelijker vol te houden is. Door een goede houding is bukken en tillen geen obstakel. We hebben meer energie gedurende de dag sinds we zijn gaan trainen. We merken ook echt dat daarom de lange dagen beter vol te houden zijn. 

 

Wij zijn natuurlijk bevooroordeeld omdat Thijmen familie is. Maar wij raden ThijmenPT van harte aan. De jongens die er werken hebben verstand van zaken. De persoonlijke begeleiding, van Karlo, is erg fijn. Er is veel aandacht voor elke uit te voeren oefening. Je leert de juiste techniek. De kleine groepjes spreken enorm aan. Over all hangt er een prettige sfeer, geen macho gehalte. Dat spreekt ons echt aan. 

 

Maak jij ook lange dagen en heb je fysiek zwaar werk? Een misvatting is dat je door dat lichamelijke werk niet hoeft te sporten en dat je door het trainen je energie zou verspillen. Juist door te trainen bouw je aan een sterker lichaam en een betere conditie. Daardoor wordt het bovenstaande absoluut makkelijker. Investeer in je gezondheid!

bottom of page