top of page

Lianne

Lianne.jpg

Weer ‘in shape’ na twee bevallingen, de wens was er en het voornemen ook regelmatig, maarja de uitvoering hè... Ik hou van lekker eten, kon de verleiding van de McDrive dikwijls niet weerstaan en mijn lange, onregelmatige werkdagen als eigen ondernemer zorgden ervoor dat het van sporten vaak niet kwam.

 

Via een positieve ervaring van een goede bekende hoorde ik van en over Thijmen. Ik trok de stoute schoenen aan om in dit traject te stappen en sluit het nu met een enorm positief gevoel alweer af. Thijmen helpt je met het verleggen van je grenzen! Hij voelt haarscherp aan waar je goed in bent en waar je valkuilen liggen. Sportief ben ik zeker en een winnaarsmentaliteit ontbreekt er ook niet aan. Maar doorzettingsvermogen om er elke week 2 keer op een avond en op zaterdagmorgen vroeg tijdens bootcamp er te staan, dat was voor mij wel een ding. Maar ik vond in dit traject de motivatie en zorgde dat ik er was! Die discipline is het grootste resultaat wat ik heb bereikt. Discipline! Dit is iets wat je zelf moet doen en waar je zelf invloed op hebt.

 

Waar ik eerder een snack nam, rij ik nu trots door en geniet ik op iets meer gestructureerde tijden van een gezonde schaaltje kwark met vers fruit en granola. Oké, helemaal 100% structuur missen we nog, maar dat is ook een beetje de aard van het beestje. Je hoeft jezelf ook niet te veranderen, maar wel je leefstijl.
 

In een van de eerste lessen moesten we onze doelen stellen. Als ik nu terug kijk is dat doel in de loop van het proces bijgesteld. Want wat zegt dat getal op die weegschaal als je merkt dat je je gezonder, fitter en gelukkiger voelt. Het is een hele fijne bijkomstigheid dat er inmiddels 10 kilo af is. Maar ik ben vooral trots dat ik dit, met motivatie van Thijmen, helemaal zelf heb gedaan. En als ik het kan, kan iedereen het!

bottom of page