top of page

Monica

IMG_5425.JPG

"Stop met afvallen en diëten; start met voeding en beweging! Hoe graag ik dat ook wilde, het lukte me niet. Het ene dieet verslond ik met het andere en steeds weer ontstond dat jojo-effect. In april ben ik met het All You Can Eat-traject van Thijmen begonnen en nog voordat hij had uitgelegd wat het precies inhield, had ik ja gezegd. Ik was er zo klaar mee! 24/7 had ik onrust en was ik bezig met lijnen, diëten en vreten. 

Ik begon het traject met een veel te groot afvaldoel voor mezelf. Gedurende het traject heb ik dit steeds bijgesteld. Dit deed ik niet vanuit teleurstelling. Ik heb mezelf bij dit traject beloofd dat ik ging investeren in mezelf en daarbij geen smoesjes! Dat is gelukt. Geen enkele training heb ik laten schieten, alles week voor Thijmen! 

Wat ik heb geleerd is dat ik eetverslaafd ben, te hoge verwachtingen aan mezelf stel en dat hoofdhonger geen buikhonger is. Misschien denk je: was dit traject dáárvoor nodig? Dat kun jij mij ook wel vertellen. Nou, zeker had ik dit nodig! Het enthousiasme van Thijmen is super, de trainingen zijn top en het samenzijn met de meiden is een leuke en gezellige bijkomstigheid 😘

Het traject heeft me:

  • Bewust gemaakt;

  • Laten zien dat ik falen en vreetbuien onder controle kan krijgen; 

  • Laten zien dat de focus niet zo op de kilo’s moet liggen, maar veel meer op voeding en training;

  • Deze drie belangrijke vragen voorgespiegeld wat betreft vreetbuien/terugvallen: 

    1. Word ik er gelukkig van? 

    2. Is het me waard? 

    3. Brengt het me dichter bij mijn doel? 

Het antwoord is 3x NEE! 

 

Ben ik er dan nu? Nee, zeker niet. Het gaat met vallen en opstaan. Maar ik weet zeker dat dit traject mijn levensstijl zo heeft veranderd, dat ik niet meer anders wil en zeker nooit meer ga diëten!

Thijmen, bedankt!"

bottom of page